Oil & Vinegar Leuven

Oil & Vinegar Leuven

Vestiging: Leuven

Ben je op zoek naar een tof culinair cadeau? Wil je je mama, papa, man, vrouw, collega, baas,… verrassen met een zalige lekkernij? Dan ben je bij Oil & Vinegar Leuven aan het juiste adres.

Eigenaar Jack en verkoopster Marjoleine zijn echte foodies en geven je graag advies over de verschillende soorten olijfolie, azijn, kruiden, sausjes, dressings, pasta’s,… die je in de winkel kan vinden. Ook voor het samenstellen van culinaire geschenkmanden in alle vormen en maten kan je bij hen terecht.

Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet om een kijkje te komen nemen en alvast even te proeven van wat Oil & Vinegar in zijn assortiment heeft. 

Namens het Oil & Vinegar team Leuven,

Jack Wolters

Events & Acties

 • Proeverijen

  In onze winkel kunt u elke iedere dag terecht om de lekkerste mediterrane producten te proeven. Daarnaast organiseren we regelmatig grotere thema-proeverijen. We maken dan speciale lokaal georiënteerde gerechten, bijvoorbeeld Spaanse Tapas of Griekse Mezze, welke u in onze winkel beslist eens moet proeven. Een ware culinaire belevenis! Houd u deze pagina met planning van proeverijen in de gaten. Natuurlijk bent u van harte welkom om te komen proeven…

  Graag tot ziens!

 • Acties

  Op dit moment hebben we geen lopende acties. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe aanbiedingen en acties.

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag gesloten

Extra informatie

Op zaterdag en koopzondagen 4 uur gratis parkeren in Parking Vaartkom en gratis  meerijden met de elektrische shuttle naar het centrum. Je vindt alle info terug op www.shoppeninleuven.be.

 • Kerstpakketten B2B

  Bekijk direct onze inspiratie folder!

  Wij denken graag met je mee!

  Geheel naar wens met zorgvuldige aandacht en voor het gewenste budget stellen wij een geschenkpakket samen. Natuurlijk feestelijk verpakt!
  Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze winkel.

  Oil & Vinegar Leuven
  Telefoon: 016-239550
  E-mail: leuven@oilvinegar.be

Vacatures

 • Culinaire job?

  Er zijn op dit moment geen vacatures voor onze winkel.

Contact